Kako se hraniti ljeti?

Autor: Nutricionistički tim Balans

prehrana ljeti

Koja je hrana najbolja za ljeto? Možemo li učiniti nešto da se ljeti osjećamo bolje i lakše podnosimo vrućine? Možemo li ljeti utjecati na smanjenje tjelesne mase? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja vezana uz prehranu saznajte posjetom Nutricionističkom savjetovalištu Balans!

Hrvatska udruga nutricionista i prijatelja nutricionizma za promicanje i očuvanje zdravlja „Balans“ Osijek, od 06. kolovoza organizira besplatno određivanje sastava tjelesne mase (starost organizma, % masnog i mišićnog tkiva, masno tkivo oko organa, ITM, BM, masa,..) i savjetovanje o pravilnoj prehrani. Besplatna akcija traje do 21. kolovoza.

Osim besplatnih savjeta možete zatražiti izradu individualnih planova prehrane (jednotjedni koji se provode unutar 2 mjeseca uz redovite kontrole i konzultacije, te dvotjedni koji se provode unutar 3 mjeseca uz redovite kontrole i konzultacije) po povoljnim cijenama – u protekloj godini uz naše planove prehrane Osječani su izgubili 820,7 kg. Budite i Vi dio ovogodišnje statistike i pridružite se našim zadovoljnim korisnicima!

Savjetovalište se nalazi na adresi Šetalište P. Preradovića 7. Osijek (ambulanta dr Hečimović), a radno vrijeme je parnim datumima od 14:00 do 19:00, te neparnim datumima od 08:00 do 13:00 sati. Svoj dolazak na savjetovanje potrebno je najaviti na broj 097 7808 943 i 091 5034 268, ili na mail nutricionizam.os@gmail.com

Komentiraj

komentaraSuradnici za fizičku aktivnost

Body Transform Team


Donatori

     Mediji

    

    Posljednji članciIndeks tjelesne mase

Visina: cm
Masa: kg