Savjetovalište

Autor: Nutricionistički tim Balans

Nutricionističko savjetovalište „Balans“

Brošura učimo zajedno do zdravlja

Prehrana predstavlja jedan od temelja zdravlja. Možete redovito trenirati i odmarati tijelo na odgovarajući način, ali ako ne pružite svojem tijelu sve makro- i mikro-nutrijente, onda će svi Vaši napori biti uzaludni. Optimalna prehrana će Vam pomoći pri održavanju jakog imunološkog sustava, pomoći će Vam u održavanju poželjne tjelesne mase (uz redovitu fizičku aktivnost primjerenu Vašim godinama) te održavati kvalitetu života, snagu i zdravlje tijekom starenja. Hrana je gorivo za rad našeg organizma. Ono što konzumiramo pruža građevni materijal za stanice našeg organizma. Znati točno što naše stanice trebaju, u kojem omjeru i u koje vrijeme je bitan faktor održavanja poželjne tjelesne mase i zdravlja.

Prvi termin/konzultacije u Nutricionističkom savjetovalištu će uključivati pregled (određivanje sastava tjelesne mase), raspravu o Vašim prehrambenim navikama te o eventualnim zdravstvenim problemima. Ova rasprava usredotočena je na identificiranje biokemijske neravnoteže i utjecaju prehrane i načina života na Vaše zdravlje. Plan prehrane koji će se pripremiti za Vas biti će u skladu s Vašim zdravstvenim zahtjevima i jedinstven u skladu s individualnim potrebama.

Najvažniji aspekt savjetovanja je činjenica kako ne pružamo brza rješenja za sve ciljeve koje imate, niti nudimo primjere privremenih dijeta. Ono što ćete dobiti je podrška koja će Vas osnažiti kako bi uveli dugotrajne promjene u svoj život, prehrambene navike tako da ostvarite svoje ciljeve, poboljšate svoje zdravstveno stanje i održavate stečene navike tijekom života, a ne samo tijekom nekoliko mjeseci. Morate biti svjesni činjenice kako sve što Vam obećaje brzo rješenje najvjerojatnije neće biti dugoročno održivo. Većina usluga koje nudimo zahtijevaju jednostavne promjene u Vašoj prehrani. Osim toga uključene su i redovite kontrole (follow-up) i konzultacije za koje preporučamo da se održavaju svaka 2-3 tjedna. Podršku pružamo i preko telefona i e-mail-a.

Savjetovalište udruge se nalazi na dvije lokacije:

  • OSIJEK Šetalište P. Preradovića 7. (ambulanta dr. Hečimović),  radno vrijeme prema dogovoru
  • VIROVITICA Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“, radno vrijeme prema dogovoru
DOLAZAK JE POTREBNO UNAPRIJED NAJAVITI!!!
 Kontakt:
  • mobitel: 091 5034 268
  • mail nutricionizam.os@gmail.com

Osim besplatnog savjetovanja i analize sastava tjelesne mase, u Savjetovalištu možete zatražiti i niz drugih usluga (plan prehrane, plan detoksikacije, Škola zdravlja, radionice..).   Cjenik usluga

GALERIJA SLIKA

VIDEO_besplatno savjetovanje

VIDEO_škola zdravlja

VIDEO_škola zdravlja – blagdani

VIDEO_nutricionističko savjetovalište

Zahvaljujemo Vam se što pratite i podržavate naš rad!!!

Komentiraj

komentaraSuradnici za fizičku aktivnost

Body Transform Team


Donatori

     Mediji

    

    Posljednji članciIndeks tjelesne mase

Visina: cm
Masa: kg